Ajankohtaista
 • Potilasturvaportti verkkopalvelua käyttää jo yli 100 000 ammattilaista. Palvelun avulla on helppo varmistaa potilasturvallisuusosaamisen perustaso ja jatkuva kehittyminen. Potilasturvallisuutta taidolla -peruskoulutus, ja muut palvelussa saatavilla olevat kurssit auttavat toiminnan kehittämisessä kohti kansallisia tavoitteita.
   

  Peruskoulutusten lisäksi Potilasturvaportissa aletaan julkaista vuoden 2015 alusta alkaen lyhyitä teemakursseja ajankohtaisista aiheista. Niitä hyödyntämällä potilasturvallisuuden parhaista käytännöistä voidaan sujuvasti tehdä osa jokapäiväistä toimintaa. Teemakursseja kehitetään palvelun käyttäjien tarpeeseen perustuen yhteistyössä heidän kanssaan.

  Lue lisää
  31.12.2014 129 kommenttia
 • Yli 100 000 Potilasturvaportin käyttäjää on suorittanut Potilasturvallisuutta taidolla -verkkokoulutuksen!   

  Potilasturvallisuutta taidolla -verkkokoulutus tarjoaa ainutlaatuisen tietopaketin potilasturvallisuuden keskeisistä teemoista. Koulutus koostuu kymmenestä noin puolen tunnin pituisesta verkkokurssista, jotka perustuvat WHO:n määrittelemiin osaamisvaatimuksiin. Kurssit sisältävät runsaasti käytännön esimerkkejä, joiden kautta oppija voi helposti yhdistää käsitellyt asiat omaan työhönsä. 

  Koulutus on laadittu yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa osaksi kansallista Potilasturvallisuutta taidolla ohjelmaa. Ohjelman päämäärä on hoidon aiheuttamien kuolemien ja haittatapahtumien puolittaminen Suomessa vuoteen 2020 mennessä. Tavoitteeseen päästään vain systemaattisella työllä, jossa uudenlaisella ajattelulla ja osaamisella on keskeinen asema.


  Lisätietoa koulutuksesta saat ottamalla yhteyttä info(at)potilasturvaportti.fiLue lisää
  04.10.2013 333 kommenttia
 • Potilasturvallisuutta taidolla -verkkokoulutus sai Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen (THL) sisäisen innovaatiopalkinnon. Voittajan valitsi THL:n innovaatioverkosto. Innovaatioverkosto arvosti hankkeessa sitä, että verkkokurssia on kehitetty tiiviissä yhteistyössä monien eri asiantuntijoiden ja kentän kanssa. Palkintoa haki yhteensä kuusi ehdokasta.Lue lisää
  29.09.2013 152 kommenttia